Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ελληνικά Ελληνικά English English
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι;

Στην Ελλάδα, αυτοί που ξέρουν, παίζουν Εθνικό Λαχείο! Το Εθνικό Λαχείο µοιράζει σε κάθε µια από τις 3 εκδόσειςτου 19.000.000€ κέρδη στους νικητές του! Λόγω των πολλαπλών κληρώσεων που πραγµατοποιούνται, έχεις αυξηµένες πιθανότητες να κερδίσεις.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι,
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.500.000€!

Με το Εθνικό Λαχείο, όσο µένεις στο παιχνίδι, τόσο η αγωνία σου κορυφώνεται! Γιατί; Γιατί όσο περνάνε οι κληρώσεις,τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για µεγάλα κέρδη, µιας και τα ποσά των χρηµατικών επάθλων αυξάνονται. Όποιος παραµείνει µέχρι την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, έχει την ευκαιρία να κερδίσει το µεγάλο έπαθλο των 2.500.000€! Το Εθνικό Λαχείο όµως έχει και εκατοντάδες άλλους νικητές, που κερδίζουν σηµαντικά χρηµατικά ποσά καθώς και χιλιάδες παίκτες που εισπράττουν τουλάχιστον τα χρήµατα της συµµετοχής τους!

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!

Οι αριθµοί του Εθνικού Λαχείου είναι συγκεκριµένοι, καθώς, κυκλοφορούν 184.000 ανά έκδοση ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Μόνο αυτοί οι αριθµοί, συµµετέχουν στις κληρώσεις για τα χρηµατικά έπαθλα και µόνο αυτοί, διεκδικούν το Μεγάλο έπαθλο των 2.500.000€. Επιπλέον, στο Εθνικό Λαχείο, δεν υπάρχει Τζακ-Ποτ! Οι κληρώσεις συνεχίζονται, µέχρι να βρεθεί νικητής! Με απλά λόγια, ένας από τους παίκτες, θα κερδίσει ΣΙΓΟΥΡΑ 2.500.000€!

ΟΙ ΕΚ∆ΟΣΕΙΣ & ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Οι Εκδόσεις: Το Εθνικό Λαχείο κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις το χρόνο, µε τετράµηνη διάρκεια η κάθε µια:

• ∆ιάρκεια 1ης έκδοσης: Ιανουάριος-Απρίλιος
• ∆ιάρκεια 2ης έκδοσης: Μάιος-Αύγουστος
• ∆ιάρκεια 3ης έκδοσης: Σεπτέµβριος-∆εκέµβριος

Οι Κληρώσεις: Κάθε έκδοση αποτελείται από 6 επιπλέον κληρώσεις που πραγµατοποιούνται µέσα στα αντίστοιχα χρονικά διαστήµατα.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

Επιλέγεις τον αριθµό σου και πληρώνεις το σχετικό αντίτιµο (40€ για όλη την δεκάδα ή 4€ ανά τεµάχιο). Αν ο αριθµός σου ανήκει στην χιλιάδα που κληρώθηκε στην πρώτη κλήρωση, το λαχείο σουθα σε ανταµείψει µε 80€ τουλάχιστον (θυµήσου: έχεις πληρώσει 40€). Με το ποσό αυτό µπορείς, να συνεχίσεις, επιλέγοντας ένα νέο αριθµό, χωρίς κόστος συµµετοχής για τη δεύτερη κλήρωση.Εάν ο αριθµός σου δεν ανήκει στη χιλιάδα που κληρώθηκε στην πρώτη κλήρωση, θα πρέπει να προµηθευτείς από τον πράκτορά σουτο λαχνό της δεύτερης κλήρωσης, πριν την έναρξή της.

Αν ο αριθµός σου ανήκει στη χιλιάδα που κληρώθηκε στη δεύτερη κλήρωση, το λαχείο σου θα σε ανταµείψει µε 120€ τουλάχιστον (θυµήσου: έχεις πληρώσει 80€). Ακόµα και στην περίπτωση που µετά τη διεξαγωγή της τελευταίας κλήρωσης, η χιλιάδα του αριθµού σου δεν έχει κληρωθεί, µπορείς να κερδίσεις τη συµµετοχή στην πρώτη κλήρωση της επόµενης έκδοσης. Αρκεί ο αριθµός σου να είναι µονός ή ζυγός,αντίστοιχα µε τον τυχερό αριθµό που κέρδισετο µεγάλο έπαθλο των 2.500.000€.