Μετάβαση στο περιεχόμενο
GR  |  EN

 

Εθνικό Λαχείο – Τώρα Ακόμα Καλύτερο!

 

Το Εθνικό λαχείο είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι της Ελλάδας καθώς κυκλοφορεί από το 1937, δηλαδή για περισσότερο από 80 χρόνια.

Είναι το μόνο παιχνίδι στο οποίο ο κάθε παίκτης έχει τον δικό του προσωπικό αριθμό τον οποίο μπορεί να κρατήσει για όσο θέλει.

 

Το Εθνικό Λαχείο κυκλοφορεί σε 5 Εκδόσεις το χρόνο που διαρκούν περίπου 2,5 μήνες η κάθε μια.

 

Σε κάθε Έκδοση κυκλοφορούν 184.000 μοναδικοί αριθμοί. Κάθε λαχνός αντιπροσωπεύει έναν αριθμό.

 

Σε κάθε Έκδοση πραγματοποιούνται διαδοχικές Κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που παραμένουν στο παιχνίδι μέχρι και την τελευταία Κλήρωση κάθε Έκδοσης που κληρώνεται ο μεγάλος λαχνός του 1.000.000€.

 

Το λαχείο κυκλοφορεί για κάθε Κλήρωση σε δεκάδες  (γραμμάτια των 10 τεμαχίων) αξίας 40€ η κάθε μια. Η αξία του κάθε τεμαχίου γραμματίου ανέρχεται στα 4€ και ο παίκτης μπορεί να συμμετάσχει με ένα έως και δέκα τεμάχια με τον ίδιο αριθμό.

 

Κληρώσεις

Κάθε Έκδοση έχει 4 κληρώσεις, κάθε μια από τις οποίες περιλαμβάνει   υπο-κληρώσεις στις οποίες κληρώνονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί. Όσο προχωρούν οι Κληρώσεις, τόσο αυξάνονται οι υπο-κληρώσεις (Φάσεις) της κάθε κλήρωσης, με αποκορύφωμα την τελευταία (Δ') Κλήρωση η οποία περιλαμβάνει  τις περισσότερες υπο-κληρώσεις καθώς και την μεγάλη κλήρωση του 1.000.000€. 

 

Ανανεώσεις

Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης  δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό.

 

Ο παίκτης παίρνει το λαχείο της επόμενης κλήρωσης από τον πράκτορά του, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Η ημερομηνία της επόμενης κλήρωσης αναγράφεται πάνω στο λαχείο, στο κάτω μέρος του καταλόγου κερδών και στην ιστοσελίδα των Εθνικών Λαχείων.

 

Κέρδη και Πίνακας Κερδών

Μετά από κάθε ημέρα κλήρωσης, με βάση τα αποτελέσματά της  και το Σύστημα Διανομής Κερδών, καταρτίζεται  ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα "Κληρώσεις") και σε όλα τα σημεία πώλησης Εθνικού Λαχείου.

 

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα κέρδη της ημέρας κλήρωσης, σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες κερδών.

 

Τα κέρδη του Εθνικού λαχείου διακρίνονται:

  • Στον Μεγάλο λαχνό ύψους 1.000.000€ που κληρώνεται την τελευταία ημέρα της Δ κλήρωσης
  • Στους πρώτους λαχνούς κάθε ημέρας κλήρωσης που κυμαίνονται από 10.000€ μέχρι 100.000€
  • Στους μεσαίους λαχνούς που κυμαίνονται από 300€ μέχρι και 5.000€ και
  • Στους λήγοντες αριθμούς που ανάλογα με την κλήρωση κυμαίνονται από 80€ μέχρι και 160€

 

Επίσης υπάρχει και το κέρδος της δωρεάν ανανέωσης της Α' κλήρωσης της επόμενης Έκδοσης που κερδίζουν οι μισοί περίπου αγοραστές που δεν κέρδισαν τα λαχεία τους στις κληρώσεις μιας Έκδοσης, με την απαραίτητη προϋπόθεση,  να έχουν συμμετοχή και στις 4 κληρώσεις κάθε Έκδοσης.

 

Από τον Ιανουάριο του 2019 (έκδοση 242) το Εθνικό Λαχείο γίνεται ακόμα καλύτερο καθώς τώρα έχει

  • Μόνο 4 ανανεώσεις από 6
  • Διπλάσιους λαχνούς που κερδίζουν από 10.000€ και άνω σε κάθε υπο-κλήρωση
  • 100 έπαθλα σε κάθε υπο-κλήρωση από 60 που είχε μέχρι σήμερα

 

Θα συμμετάσχεις κι εσύ στο πιο προσωπικό και συναρπαστικό παιχνίδι κλήρωσης;