Μετάβαση στο περιεχόμενο
GR  |  EN

Τρόπος Συμμετοχής

Το Εθνικό λαχείο κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις το χρόνο που διαρκούν 4 μήνες η κάθε μια.

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται διαδοχικές κληρώσεις, και όσο αυτές περνούν και παραμένεις στο παιχνίδι, έρχεσαι με αυξημένες πιθανότητες πιο κοντά στον τελικό στόχο, τη συμμετοχή στην τελευταία κλήρωση που μοιράζει τα περισσότερα κέρδη, καθώς και το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΧΝΟ!

Οι πιθανότητες είναι αυξημένες, γιατί οι χιλιάδες των αριθμών που κάθε φορά κερδίζουν αφαιρούνται από τις επόμενες κληρώσεις, κορυφώνοντας την αγωνία του παιχνιδιού!

Το λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες  (γραμμάτια των 10 τεμαχίων) αξίας 40€ η κάθε μια. Η αξία του κάθε τεμαχίου γραμματίου ανέρχεται στα 4€ και μπορείς να συμμετάσχεις με ένα έως και δέκα τεμάχια με τον ίδιο αριθμό.

 

Κληρώσεις

Το παιχνίδι πραγματοποιείται σε 6 κληρώσεις, κάθε μια από τις οποίες περιλαμβάνει  από 2 έως 22 υπο-κληρώσεις στις οποίες κληρώνονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί. Όσο προχωρούν οι κληρώσεις, τόσο αυξάνονται οι υπο-κληρώσεις της κάθε κλήρωσης, με αποκορύφωμα την τελευταία (ΣΤ') κλήρωση η οποία περιλαμβάνει  τις περισσότερες υπο-κληρώσεις.

 

Ανανεώσεις

Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης  δεν κληρωθεί ο αριθμός σου ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, καλείσαι να ανανεώσεις την συμμετοχή σου για την επόμενη κλήρωση αγοράζοντας ξανά νέο λαχείο με τον ίδιο αριθμό. Καθώς «δένεσαι» με τον αριθμό σου από τη στιγμή που γίνεσαι συνδρομητής, ο Πράκτορας που σου τον διέθεσε δεν μπορεί να δώσει σε κανένα άλλο τον αριθμό αυτό, , εφ' όσον βέβαια θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις το λαχείο. 

Σημαντική παράμετρος του παιχνιδιού είναι η εξής: Αν θελήσεις να συμμετάσχεις στο παιχνίδι στη μέση μιας έκδοσης, πρέπει να αγοράσεις την αξία που αφορά τις κληρώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Αν για παράδειγμα στη Γ' κλήρωση αγοράσεις ένα τεμάχιο που κοστίζει 4€, πρέπει να πληρωθούν και οι κληρώσεις Α' και Β', δηλαδή το συνολικό κόστος είναι 4€+4€+4€=12€

Πρέπει να έχεις υπ' όψιν σου την ημερομηνία της επόμενης κλήρωσης, ώστε να προμηθευτείς τα λαχεία σου από τον πράκτορά σου, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Η ημερομηνία της επόμενης κλήρωσης αναγράφεται πάνω στο λαχείο, στο κάτω μέρος του καταλόγου κερδών και στην ιστοσελίδα των Εθνικών Λαχείων.

 

Κέρδη και Πίνακας Κερδών

Μετά από κάθε ημέρα κλήρωσης, με βάση τα αποτελέσματά της  και το Σύστημα Διανομής Κερδών, καταρτίζεται  ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα "Kληρώσεις") και σε όλα τα σημεία πώλησης Εθνικού Λαχείου.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα κέρδη της ημέρας κλήρωσης, σε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες κερδών.

Τα κέρδη του Εθνικού λαχείου διακρίνονται:

  •  Στον Μεγάλο λαχνό ύψους σήμερα 2.500.000€ που κληρώνεται την τελευταία ημέρα της ΣΤ κλήρωσης
  •  Στους πρώτους λαχνούς κάθε ημέρας κλήρωσης που κυμαίνονται από 10.000€ μέχρι 50.000 €
  •  Στους μεσαίους λαχνούς που κυμαίνονται από 300 € μέχρι και 5.000 € και
  •  Στους λήγοντες αριθμούς που ανάλογα με την κλήρωση κυμαίνονται από 80 € μέχρι και 240 €.

Επίσης υπάρχει και το κέρδος της δωρεάν ανανέωσης της Α' κλήρωσης της επόμενης έκδοσης που κερδίζουν οι μισοί περίπου αγοραστές που δεν κέρδισαν τα λαχεία τους στις κληρώσεις μιας έκδοσης, με την απαραίτητη προϋπόθεση,  να έχουν συμμετοχή και στις 6 κληρώσεις κάθε έκδοσης.

Θα συμμετάσχεις κι εσύ στο πιο προσωπικό και συναρπαστικό παιχνίδι κλήρωσης;