Μετάβαση στο περιεχόμενο
GR  |  EN

 

 

Συγχαρητήρια, κέρδισες!

 

Τα Χρηματικά Έπαθλα (κέρδη) καταβάλλονται στον κάτοχο Έγκυρου Κερδοφόρου Λαχνού , με την ταυτόχρονη επίδειξη του σώματος του Λαχνού.

Τα κέρδη, μετά την αφαίρεση του αναλογούντος φόρου, καταβάλλονται στους νικητές, ανάλογα με το ύψος τους. Συγκεκριμένα:

 

Κέρδη έως 100€


Μικτά κέρδη προς φόρων έως 100€ ανά Τεμάχιο μπορείς να τα πληρωθείς από οποιοδήποτε συμβεβλημένο σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., χωρίς την ένδειξη κάποιου επίσημου εγγράφου. Επίσης, μπορείς να ζητήσεις τα κέρδη σου από κάποιον πλανόδιο πωλητή. 

 

Κέρδη έως 1.500€


Μικτά κέρδη προ φόρων από 100,01€ έως και 1500€ ανά Τεμάχιο, δύναται να καταβληθούν από οποιοδήποτε συμβεβλημένο  πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε. λειτουργεί ως σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

Για ποσά από 200€ έως και 1500€ ανά Τεμάχιο, σε περίπτωση που επιθυμείς έκδοση βεβαίωσης κέρδους, χρειάζεται υποχρεωτικά να εισπράξεις το κέρδος σου από συμβεβλημένη με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. τράπεζα κατόπιν έκδοσης εντολής πληρωμής από οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε. λειτουργεί ως σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε..

 

Κέρδη έως 10.000€


Μικτά κέρδη από 1500,01€ έως και 10.000€ ανά Τεμάχιο, μπορείς να τα πληρωθείς από συμβεβλημένη με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. τράπεζα κατόπιν έκδοσης εντολής πληρωμής από οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε. λειτουργεί ως σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

 

Κέρδη άνω των 10.000€


Μικτά κέρδη προ φόρων από 10.000,01€ και άνω ανά Τεμάχιο καταβάλλονται από συμβεβλημένη με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. τράπεζα, κατόπιν έκδοσης εντολής πληρωμής από τα γραφεία της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Μεικτά κέρδη προ φόρων από 50.000€ και άνω: εντολή πληρωμής εκδίδεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (με ραντεβού).  

Για την εξυπηρέτησή σας θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. στο 800-800-5000  (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο  210 5798500 (από κινητό) για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία.

 

 

Γενικές πληροφορίες


Σου προτείνουμε να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο πίσω μέρος του λαχείου που κερδίζει, ώστε να εξασφαλίσεις την κατοχή του. Σε περίπτωση που χαθεί ένα λαχείο που κερδίζει, αν δεν έχει τα στοιχεία του κατόχου, μπορεί να εξαργυρωθεί από τον οποιονδήποτε που θα το προσκομίσει για πληρωμή. Για να πληρωθείς θα πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου ή το διαβατήριό σου.

Τα Κέρδη, μετά την αφαίρεση του φόρου που αναλογεί ανά Έγκυρο Κερδοφόρο Λαχνό, καταβάλλονται μετά την αποκοπή τους στα δύο πρώτα δεκαδικά ψηφία.

Η Ελληνικά Λαχεία A.E. δύναται να αναστείλει την πληρωμή κέρδους μέχρι τη διαπίστωση της εγκυρότητας ενός Λαχνού, με τις διαδικασίες Επαλήθευσης ή Αποκατάστασης, όπως αυτές περιγράφονται στον Ειδικό Κανονισμό του εκάστοτε Παιγνίου, αντίστοιχα για το Εθνικό Λαχείο και το Λαϊκό Λαχείο.

Η διεύθυνση των Ελληνικών Λαχείων είναι:

Λεωφόρος Αθηνών 112,. 10442 Αθήνα - Αττική

Για περισσότερες πληροφορίες, και υποβολή καταγγελιών, μπορείτε να καλέσετε στο 800-800-5000 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 210 5798500 (από κινητό).

Για Υποστήριξη & Τηλεσυμβουλευτική για το εθισμό στα Τυχερά Παιχνίδια μπορείτε να καλέσετε στην τηλεφωνική Γραμμή 1114 του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).